dimarts, 14 d’octubre del 2008

Rock!

k tal noi ctalanistas i independents de espanya? b jo tmb no es k mimporti gaire o si buffff res ja no es el k era... jo un cop baixanme l montclar i em troba 12 persones per alla PUTA! no em fotis i despres ha de venir la panya de les ties PUTA! noem fotis apart de aixo cada cop els fotologs de la gent son mes insipids ex: el den jordi cada cop menys frases PUTA! no em fotis tesastar acavant la imaginacio bueno un altre exemple cada cop la gent no fica res o unes paraules o alguna gilipollades aixi la PUTA! si no son pornograficas i no has de dir res no val la pena
Bueno aixo entre altres coses no gens menys us podria ficar el final del meu mazo blau i vermell pero es k no puc pk en martí k ha vist el meu una 12 de vegades no em deixar veure els seu de kitkins fins k jo no li ensenyim el meu o sigui k ajo i agua bueno adeu sia (un parell de videos i 6PUTA!)

1 comentari:

troloroloro ha dit...

Per començar, tu et vas picar em mi perk et vaig dir si em deixaves el teu mazo i tu em vas enviar una breu i contundent resposta:...NO!!! i lla vors , a sobre va i em dius si et deixu el meu de kithkins dons saps que et respondre em una breu i contundent resposta: ...NO!
ara que abans que tinguessis el pike jo ja et vaig deixar el de viboras el verd i vermell i el de equipos.
Va anr així + o -:
-Martí em deixas els teus mazos...? (Nil)
-Sí (Martí)
L'endemà...
-Nil em deixas el teu blau i vermell...? (Martí)
-NO!!!!!!!!!!!!!!!!! (Nil)
mol be nil mol maco!!!